Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/allatorv/nagytimea.hu/html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1261 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/allatorv/nagytimea.hu/html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1298 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/allatorv/nagytimea.hu/html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1302 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/allatorv/nagytimea.hu/html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1327 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/allatorv/nagytimea.hu/html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 3428 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/allatorv/nagytimea.hu/html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 3435 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/allatorv/nagytimea.hu/html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 3448 Általános Szerződési Feltételek | Nagy Tímea táplálkozási tanácsadó
Általános Szerződési Feltételek2018-12-14T18:27:39+00:00

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

1. BEVEZETÉS

A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) Vargáné Nagy Tímea (továbbiakban: Szolgáltató), és a www.nagytimea.hu weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) meghirdetett szolgáltatásokat megrendelő/igénybe vevő felhasználó (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

Amennyiben Ön felhasználója kíván lenni a Weboldalnak, illetve igénybe kívánja venni a Weboldalon meghirdetett szolgáltatásokat kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi Általános Szerződési Feltételeket, és csak abban az esetben vegye igénybe a szolgáltatásokat, amennyiben annak minden pontjával egyetért és magára nézve kötelező érvényűnek fogadja el.

A Weboldal, illetve a Weboldalon meghirdetett szolgáltatások igénybe vételével Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a jelen Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi tájékoztatót, és ezek minden pontjával egyetért.

2. A SZOLGÁLTATÓ ADATAI

Név: Vargáné Nagy Tímea
Székhely: 6000 Kecskemét, Izsáki út 32. 4. em. 9.a
Telefonszám: +36 70 275 7562
Email cím: timea.vargane@gmail.com
Adószám: 69401617-1-23
Weboldal és tárhely szolgáltatója: 3 in 1 Hosting Számítástechnikai és Szolgáltató Betéti Társaság Székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Brassó u. 4/A +36 (21) 200 0040 admin@megacp.com, www.3in1.hu

3. AZ ÁSZF HATÁLYA

Jelen ÁSZF kiterjed a www.nagytimea.hu domain név összes oldalára és az oldalakon elérhető, vagy onnan letölthető anyagokra, információkra, valamint az igénybevett szolgáltatásokra.

Az ÁSZF 2018. december 4-től visszavonásig érvényes.

Szolgáltató fenntartja magának a jogot az ÁSZF előzetes bejelentés nélküli és egyoldalú módosítására.

4. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK / SZERZŐI JOGOK

A Weboldal, a Weboldalon található anyagok, információk, valamint a Weboldal képernyőn megjelenő kialakítása a Szolgáltató tulajdona, amelyek szerzői jogi védelem alatt állnak.

A Weboldal tartalmának fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása magáncélú felhasználás céljából vagy a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.

Ettől eltérő esetekben a Weboldal tartalmáról tilos bármilyen másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, illetve a Weboldal tartalmát felhasználva saját hasonló (táplálkozással, fogyással, egészségmegőrzéssel kapcsolatos bármilyen jellegű) terméket, szolgáltatást létrehozni.

A Szolgáltató nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon található adatok, illetve információk felhasználásából eredő esetleges károkért és hátrányokért.

A honlapon az egyes bejegyzésekhez használt képek a Szolgáltató saját tulajdona. Eltérő esetben a képek eredete feltüntetésre kerül.

Szolgáltató számára megtiszteltetés, ha bárki a saját weboldalán a weboldalra mutató internetes hivatkozást helyez el. Viszont elhatárolódik azoktól az esetektől, amikor jelen weboldal bármely felületére mutató internetes hivatkozásokat törvénytelenül működtetett, obszcén tartalmú, illetve másokat sértő internetes oldalakon helyezik el, ezzel ártanak jelen weboldal és a vállalkozás hírnevének és érdekeinek.

5. WEBOLDAL LÁTOGATÁSA

A Weboldalt mindenki saját felelősségére látogathatja, a Weboldal látogatása semmilyen kötelezettséggel nem jár a látogatóra nézve.

A Weboldal látogatója tudomásul veszi és elfogadja, hogy amennyiben kitölti és elküldi a „Jelentkezés”, vagy a „Kapcsolat” űrlapot a Szolgáltató ügyfelének tekintendő.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Weboldalon található, más weboldalakra mutató internetes hivatkozások által felkereshető weboldalak titoktartási és adatkezelési gyakorlatáért és az ott található információkkal kapcsolatban, valamint elhárít minden felelősséget a károkkal kapcsolatban, amit az így felkereshető más honlapok okoznak az Ügyfélnek.

6. ADATVÉDELEM

A „Jelentkezés”, vagy a „Kapcsolat” űrlapot kitöltő Ügyfelek által megadott adatok kezelése az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben előírtaknak megfelelően történik.

Bővebb információk az Adatvédelmi tájékoztatóban találhatók.

7. SZOLGÁLTATÁSOK

A Weboldalon személyes szolgáltatások, életmódhoz és sporttevékenységhez kapcsolódó étrendi programok bemutatása történik, amelyekre a Weboldalon keresztül, a „Jelentkezés” űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. Az űrlap kitöltése és elküldése a szolgáltatás megrendelésére irányuló szándék kinyilvánításának minősül, ezzel az Ügyfél elfogadja az Általános szerződési feltételekben és az Adatvédelmi tájékoztatóban leírtakat. A Szolgáltató a jelentkezést követően a megadott elérhetőségek valamelyikén felveszi a kapcsolatot az Ügyféllel. A megrendelés akkor válik véglegessé, amikor az Ügyfél a szolgáltatás díját kiegyenlíti, ez történhet átutalással, illetve készpénzben.

Táplálkozási tanácsadás, személyre szabott étrend készítése (életmódváltást, testsúlycsökkentést elősegítő programok)

a) Táplálkozási tanácsadás:

A táplálkozással, az étrenddel és a súlytöbblettel kapcsolatos problémák valamint az étkezési szokások közötti összefüggések feltárása, megoldási javaslatok a hibák és hiányosságok orvoslására.

b) Személyre szabott étrend készítése:

Az egyéni igényeket és jellemzőket figyelembe vevő, ideális kalóriaértékű és tápanyagarányú, optimális energia bevitelt biztosító étrend a testsúly csökkentése, illetve megtartása érdekében.

8. MEGRENDELÉS

Ha szeretné megrendelni étrendcsomagunkat, akkor a ‘csomagajánlat’ oldal ‘megrendelés’ gombjára kattintva kosarába helyezi azt. A kosár tartalma bármikor tetszés szerint módosítható, törölhető. A ‘pénztár’ oldalon mindaddig NEM kerül feldolgozásra a megrendelése, amíg Ön a számlázási és a vásárláshoz szükséges adatait nem adja meg. Kérjük, pontosan töltse ki ezeket. Ezután ki kell választania, hogy milyen módon kíván fizetni. A böngészés befejezése után a ‘Megrendelés elküldése’ gombra kell kattintani. A megrendelés elkészítése során az Ön által elkövetett adatbeviteli hibákra a felhasználóbarát megrendelő felületünk hívja fel a figyelmét, segítve annak kijavítását. A megrendeléséről számlát küldünk Önnek a megrendeléskor megadott adatokkal.

A rendelés elfogadása:

A rendelés leadásáról és elfogadásáról rendszerünk Önt egy emlékeztető (rendelés megerősítése) e-mailben tájékoztatja. Tájékoztatjuk, hogy az étrend összeállításának ideje 8-10 munkanap.

Továbbá tájékoztatjuk, hogy a rendelések feldolgozása munkanapokon 08.00-18:00-ig tart. Ezen időn kívül 0-24 órában is természetesen adhat le rendelést, de feldolgozása a rendelés leadását követő munkanapon kezdődik.

Tájékoztatjuk, hogy a megrendelés általunk történt visszaigazolásával Ön, mint megrendelő és mi, mint szolgáltató között írásba foglalt szerződés jön létre, melyet iktatunk és amely később is hozzáférhető, megtekinthető. A szerződés nyelve magyar.

Fizetési módok:

 • átutalás
  Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a rendelésszámot.
  Nagy Tímea 10918001-00000054-89560005 (Unicredit Bank)
 • bankkártyás fizetés
  Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
  Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
  Bankkártya adatai cégünkhöz nem jutnak el.

9. ÜGYFÉL VISSZALÉPÉSE

Az Ügyfél bármelyik szolgáltatás díjának kiegyenlítésével egyértelműen kifejezi szándékát az adott szolgáltatás igénybevételére és automatikusan elfogadja a Szolgáltató Általános szerződési feltételeit.

Amennyiben az Ügyfél az adott szolgáltatás díjának kiegyenlítése után bármilyen indokkal (pl. vélt vagy valós egészségügyi problémákra, családi okokra vagy egyéb külső körülményekre való hivatkozással) meggondolja magát a szolgáltatás igénybevételének tekintetében, nincs lehetőség a szolgáltatás díjának visszaigénylésére, illetve visszafizetésére.

10. EGYÉB

Ahhoz, hogy a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatás elérje célját az Ügyfél aktív közreműködése szükséges. A Szolgáltatónak nincs lehetősége annak kontrollálására, hogy az Ügyfél betartja-e a Szolgáltató által meghatározott étrendi előírásokat, ezért a szolgáltatás eredménytelenségére való hivatkozással nincs lehetőség a szolgáltatás díjának visszaigénylésére, illetve visszafizetésére.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy bármelyik szolgáltatás megrendelését indoklással vagy indoklás nélkül elutasítsa. Ezzel szemben a jelentkező panasszal, jogorvoslattal nem élhet.

Jelentkezés elutasításának indokai (kizáró tényezők):

 • hormonális betegség
 • tartós emésztőrendszeri betegség
 • vesebetegség
 • lelki eredetű étkezési zavarok
 • hisztamin intolerancia
 • 1-es típusú cukorbetegség
 • keresztallergia
 • terhesség és szoptatás

Amennyiben az Ügyfél bármelyik kizáró tényező figyelmen kívül hagyásával jelentkezik Táplálkozási tanácsadásra és ez a tanácsadás során kiderül, a Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a szolgáltatást megtagadja. Ilyen esetben a szolgáltatás díjának 50%-a visszafizetésére kerül.

Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy az előzetesen elfogadott jelentkezést követően, a tanácsadás során a szolgáltatást indoklás nélkül is megtagadja. Ilyen esetben a szolgáltatás díja visszafizetésre kerül.

Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal azért, ha az Ügyfél bármelyik kizáró tényező figyelmen kívül hagyásával rendel meg bármilyen étrendet.

A Szolgáltató és az Ügyfél mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket békésen, tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben ez nem sikerül, az Ügyfél jogosult a vitából származó követelésének polgári eljárás keretében bíróság előtti érvényesítésére.